Hogyan alkalmazzuk az ashwagandha port?

Az ashwagandha port különböző módokon alkalmazhatjuk attól függően, hogy milyen céllal szeretnénk használni. Az alábbiakban néhány gyakori alkalmazási módot ismertetünk:

1. Teába vagy meleg italba keverve: Az ashwagandha port hozzáadhatod kedvenc teádhoz, forró csokoládéhoz, vagy bármilyen más meleg italhoz - egy kis plusz tápanyagként, mely segítséget nyújthat a stressz csökkentésében és az általános egészség javításában. Általában ajánlott napi 1-2 teáskanálnyi mennyiséget használni (használat előtt ellenőrizd a termék adagolási útmutatását). 

2. Reggeli smoothie-ba keverve: Az ashwagandha port hozzáadhatod kedvenc smoothiedhoz vagy turmixodhoz, hogy növelje a vitalitást és csökkentse a stresszt. Napi ajánlott adagolása általában 1-2 teáskanál (használat előtt ellenőrizd a termék adagolási útmutatását).

3. Krémekbe vagy pakolásokba keverve: Az ashwagandha port hozzáadhatod krémedhez vagy pakolásokhoz is, hogy segítsen a bőr egészségének javításában. Az alkalmazás módjától függően ajánlott adagolástól eltérhet. 

Ashwagandha banan smoothie

#Recept 1: Banános-chia magos smoothie ashwagandha porral

Hozzávalók:
1 banán
1 csésze mandulatej
1 teáskanál Ashwagandha por
1 teáskanál méz (opcionális)
1 teáskanál chia mag (opcionális)

Elkészítés:
1. A banánt vágjuk kis darabokra, majd helyezzük a turmixgépbe.
2. Adjuk hozzá a mandulatejet.
3. Adjunk hozzá 1 teáskanál Ashwagandha port - ha szereted az édes ízeket, csepegtess bele egy teáskanál mézet is!
4. Turmixoljuk össze az összetevőket, míg azok krémes és sima állagúvá állnak össze.
5. Készen is van a turmixunk! Dekoráljuk egy kis chia maggal! :)

#Recept 2: Almás amerikai palacsinta ashwagandha porral

Hozzávalók:
1 csésze liszt
2 evőkanál ashwagandha por
2 evőkanál cukor
1 teáskanál sütőpor
1/4 teáskanál só
1 csésze tej
1 nagy tojás
2 evőkanál olaj
2 közepes hámozott, vékonyra szeletelt alma
1 teáskanál fahéj
1 evőkanál vaj 

Elkészítés:
1. Keverjük össze a lisztet, az ashwagandha port, a cukrot, a sütőport, és a csipet sót egy közepes méretű tálban.
2. Egy másik tálban keverjük össze a tejet, a tojást és az olajat.
3. Lassan öntsük hozzá a nedves összetevőket a száraz keverékhez, folyamatosan keverve addig, amíg sima tésztát kapunk.
4. Közepes lángon melegítsük fel egy serpenyőt közepes lángon, s adjunk hozzá egy kis vajat.
5. Tegyük az almaszeleteket a serpenyőbe és szórjunk rá fahéjat. Az almaszeleteket addig süssük, amíg enyhén megpuhulnak, ez kb. 2-3 percet vesz igénybe. Ne süssük teljesen puhára!
6. Öntsük a palacsintatésztát az almára - kb. 1/4 csészét adagonként -, majd mindkét oldalon süssük aranybarnára.
7. Az almás-ashwagandhás palacsintát friss almával és fahéjas sziruppal tálaljuk!:) 

Ashwagandha elérhető itt!

Garuda AyurvedaAshwagandha vega 60 db kapszula

Garuda Ayurveda Ashwagandha vega 60 db kapszula

Szinten tartja a szervezet ellenálló képességét kimerültség, fáradékonyság, koncentrációhiány és stressz esetén.

Ár: 5795 Ft
Megnézem

BioMenü BIO ASHWAGANDHApor 125 g

BioMenü BIO ASHWAGANDHA por 125 g

Ashwagandha az aktív test és lélek őre! Serkentheti a növekedési hormont, jótékonyan hathat a pajzsmirigy működésére,

Ár: 2095 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!